Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Recensies

 

Vrolijk speels, gewoon magie van je Innerlijk kind dat als ware echt tot leven komt. De chakra kleuren was bijzonder, denkend welke kleuren onze chakra's zijn en nu welke ze bij mij zijn! Dat is een mooi inzicht om deze te helen met de oefening. En  zo bijzonder mooi de Innerlijk kind opstelling! Gewoonweg zo prachting, intens en diepgaand, al veel opstellingen gehad, maar deze is echt bijzonder en uniek aan de ruimte en energie! Dank je wel Sabine en Seppo.N

Nadine V (Antwerpen)

Hey Bien, dank je wel om het weeknd ten volle te richten op ons kleine meisje, met mijn hoogegevoeligheid wat bij jou kan en mag in alle vormen, ben ik zo dankbaar voor het weekend. We dragen inderdaad veel mee, en met de kleuren kunnen we ons helen. En met mijn Innerlijk Kind, magie gewoon, zo intens en mooi en nu ik haar omarm, koester ik mezelf zo intens alle dagen! Dank je wel en tot snel!! Celine D. Zoersel.

Het is uniek en blijft speciaal, ik doe hem al heel lang mee de weekends, gewoon telkens een cadeau voor mij en mijn ukje, maar met de innerlijk kind opstellingen van de mede-deelnemers slaat het alles! wat dit allemaal losmaakt! Ongelooflijk, daarvoor kom ik zo graag naar jullie, die warmte en begeleiding, gewoon thuiskomen telkens! Danj je wel! R.C Sinaai

Dag Sabine,

 

Mooi en speelsheid toegelaten, de chakra's in combinatie met onze verstoring, je dominatie een mep geven, zoals je zei, allemaal zo helend voor onszelf. Wat ik telkens zo mooi vind is dat er kleine groepn zijn en jij niet gaat voor grote groepen! Nee je blijft uniek en wilt iedereen de warmte geven dat nodig is op dat moment, dat maakt je zo speciaal! En wij groeien met jou mee in geuren en kleuren. Mijn Innerlijk Kind opstelling... geen woorden voor! Dit moet je zelf ondervinden, ik krijg het niet verwoord, wat het met je doet. Al veel familieopstellingen gedaan, maar dit heeft me letterlijk verbaasd ...zo puur en mooi . Dank je wel Sabine xx Nadine V (Hulst)

Dag Sabine, dank je wel voor het mooie kleurrijke weekend met de prachtige inzichten van mijn zielskant en niet mijn denken, dominerende kant, een super mooi weekend met een zo mooie Innerlijk kind afsluiting, gewoon bijzonder om dit mee te maken. Denk jij eens over mijn aanbod voor het in Leuven te komen doen je workshops? Dank je wel!!!! Rosita(Leuven)