Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Geef jezelf de sleutel van het openen en leven vanuit je harten leer van jezelf te houden-waarderen en jezelf te koesteren!

 

Inhoud workshop:

Zorgen voor onszelf en onszelf waarderen-liefhebben

We gaan ons trillingsveld anders instellen-verhogen-brein herprogrammering.

Blokkade naar onvoorwaardelijke liefde omzetten

Jij bent belangrijk en daar werken we aan de twee dagen intens

Visualisatie en meditatie op ons hartcentrum

De wet van aantrekkingskracht 

Affirmatie

Innerlijk kind werken-voelwerken

Het gekwetste kind dat liefde vroeg helen. We bouwen in de 2 dagen ons energie veld anders op. Iedereen staat in verbinding met iedereen, bewust of onbewust. De tools voor liefde worden je gegeven om je pad der liefde te veranderen. We gaan onze blokkade transformeren om eerst onszelf graag te zien, te ontdekken wat het kleintje gemsit heeft, wanneer het gestopt heeft met zichzelf te mogen zijn. 

Helingcirkels-therapie die enorm diep gaan en bevrijdend zijn!

We geven schuldgevoelens-schaamte-angsten terug aan van wie het komt en je gaat de link zien waarom dit bij je gebeurde , zodat inzichten je gevoel veranderen.

Wil jij leven vanuit je hart –jezelf graag zien-houden van jezelf!

Droom je van het hebben van een relatie die zich verdiept in de tijd van NU in plaats van uit elkaar te groeien? Een relatie van Liefde en geborgenheid. Waar intimiteit en open hart op de eerste plaats staat en je werkelijkheid mag zijn wie je bent en niet hoe je moet zijn voor een ander. De kunst is jezelf eerst graag zien .

Ieder van ons, van onze eerste adem tot onze laatste wilt geborgenheid-erkenning en liefde. Naarmate we ouder worden is liefde moeilijk te vatten. Je moet jezelf in bochten wringen en jezelf opzij houden om toch maar liefde te ontvangen. Dit is pijnlijk soms en je door de overtuigingen en labels kan je jezelf niet meer zijn, je wordt geleefd. Net omdat we ons gekoesterd willen hebben, net omdat we angstig zijn onze trots opzij te zetten en voor onszelf en ons hart te kiezen. We worden geleefd in plaats van dat we leven vrijuit. En dit voor een beetje liefde. Na verloop van tijd merken we en realiseren we dat de kwaliteit van onze relaties en romantiek verminderen , hoe komt dit… Eerst als we willen weten waarom komt het woord onvoorwaardelijk aan de voorgrond. Je mediteert en toch komt er geen verandering, het lukt je niet tot in de kern te komen. Bang dat je afgewezen zal worden. Met de workshop samen in groep gaan we ons krachtcentrum opbouwen vanuit uit hart. Onze harttrilling anders programmeren, onszelf liefhebben zodat de stroom naar anderen gevoeld mag worden.

Of je nu gehuwd bent of single bent kan deze workshop je leven veranderen als je de kunst van liefhebben en onvoorwaardelijke liefde toelaat en langdurige relaties opbouwen. Niet alleen een relatie maar al je relaties: werkrelaties-ouderrelatie-vriendenrelaties .Jezelf koesteren en jezelf graag zien is de eerste stap naar bevrijding.

Overtuigingen van liefhebben zal in een ander kader gestoken worden, liefde is voor iedereen toegankelijk, en daar moet je geen moeite voor doen in een onvoorwaardelijke relatie.

We brengen ons trillingsveld op een ander niveau, we stappen weg van de overtuiging dat je verplichtingen alleen hebt, voor de kinderen moet zorgen en zoveel taken op jouw schouder komen. Je draagt heel je bagage mee omdat je de overtuiging hebt dat liefhebben en liefde uitmaakt dat jij voor alles moet zorgen. Waar is jouw plaats dan. 

-WAAROM BLIJF JE IN EEN CIRKEL RONDHANGEN

Dit weekend neem jij je eigen plaats is en ontdek je dat jij mag je cirkel doorbreken.

 

Visualisatie-meditatie-ademwerk-krachtwerk-loslaatoefeningen-je innerlijk kind oefeningen-voel en dans therapie.

Je krijgt hiermee mooie stukken aangereikt bij de voel-oefeningen die je leven anders maakt.

Er is tijd om jouw thema onder de loep te nemen in groep, waar jij verder mee kunt groeien.

Voor iedereen die liefde wilt toelaten-voor iedereen die vanuit zijn hartcentrum wilt leren leven-voor iedereen die liefdevol wil leren leven-voor iedereen die haar/zijn eigen plaats in dit leven wil opnemen vanuit zijn hartcentrum/krachtcentrum. Voor iedereen die zijn kinderjaren wil helen en nieuwe tools wilt ontvangen om de kinderjaren te transformeren naar vrijheid. Voor iedereen die een liefdevolle relatie wil opbouwen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voor iedereen die op zoek is naar een liefdevolle en respectvolle relatie in werk-gezin-huwelijk-vrienden. Voor iedereen die haar/zijn eigen ruimte wil innemen zonder zich angstig en bang te voelen een ander te kwetsen. Voor iedereen die gelukkig wil zijn en dit wil uitstralen vanuit je hart. Voor iedereen die kwetsuren van vanuit de kinderjaren-of nu wil overboord gooien. Jezelf aanvaarden-koesteren-waarderen-liefhebben is in deze tijd NU moeilijk. Maar toch kan het!

Een waardevol en liefdevolle weekend waar jij centraal staat in een liefdevolle groep!

Zie datum op agenda.